Lidmaatschap en contributie

Lid worden van de Toerclub Middelburg biedt vele voordelen, zoals:

  • Stimulans om regelmatig fietstochten te maken; goed voor de conditie en voor de sociale contacten. Het heeft vele voordelen om samen met anderen te rijden.
  • Toezending van het NTFU Toerfiets Magazine (6x per jaar). Dit tijdschrift wordt uitgegeven door de NTFU en bevat veel informatie over alle mogelijke tochten die door heel Nederland (en soms daarbuiten) georganiseerd worden.
  • Basis NTFU fietsverzekering en de mogelijkheid om aanvullende verzekeringen af te sluiten.
  • Korting op het inschrijfgeld voor toertochten die georganiseerd worden door verenigingen die aangesloten zijn bij de NTFU.
  • Regelmatig gezamenlijke tochten (alle snelheidsgroepen) met koffiepauze verzorgd door de vereniging en andere feesten en etentjes gedurende het jaar.

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap kost € 67,50 per jaar (€ 50,00 voor leden die via een andere vereniging al NTFU lid zijn). Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Indien men na 1 juli lid wordt, dan betaalt men voor dat seizoen het halve bedrag (alleen in combinatie met een lidmaatschap voor het volgende jaar).

Het bankrekeningnummer van de vereniging is NL59 RABO 0128 9585 53 t.n.v. Toerclub Middelburg


Klik hier voor het downloaden
 van een inschrijfformulier. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u opsturen aan het secretariaat of e-mailen naar info@toerclubmiddelburg.nl. In verband met de toestemming voor automatische incasso moet het secretariaat een ondertekend formulier ontvangen. Het originele ondertekende formulier per post of een digitale scan per e-mail is voldoende. Bent u niet in de gelegenheid het inschrijfformulier te downloaden of te printen, neem dan contact op met ons secretariaat.

Opzegging lidmaatschap

De regels van opzegging van onze vereniging zijn als volgt:

  • Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
  • Een lidmaatschap dient altijd voor 31 december doorgegeven te worden om het volgende lidmaatschapsjaar in te gaan.

Opzeggingen kunnen schriftelijk of via e-mail worden doorgegeven: info@toerclubmiddelburg.nl