Welkom op onze website

  • 6 augustus 2016

Toerclub Middelburg, kortweg TCM, heet je hartelijk welkom op onze website. We zetten ons al jaren in voor fietssport, zonder wedstrijdkarakter, met mogelijkheden voor jong en oud. Bij onze club kun je op verschillende momenten, in alle jaargetijden en bij vrijwel alle weersomstandigheden meefietsen op je racefiets of MTB/ATB.

Je wordt automatisch lid van de NTFU

Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU), de grootste overkoepelende sportbond voor de recreatieve fietssport in Nederland. Alle leden zijn automatisch lid van de NTFU. Je weet dan zeker dat je geïnformeerd wordt over de mooiste toertochten in Nederland en andere fiets eldorado’s. Ook beidt de NTFU veel informatie over materiaal, gezondheid en nieuwe ontwikkelingen. De NTFU treedt op als belangenbehartiger van de rol en het imago van de toerfietser en toerfietsverenigingen.

Veel toerervaring

Natuurlijk is er ook binnen onze vereniging veel kennis, deskundigheid, ervaring en enthousiasme aanwezig die we tijdens de clubritten graag met je delen.

Toerfietsevenementen

In grote of kleine groepen wordt er wekelijks samen gefietst. We organiseren ook jaarlijks een aantal toerfietsevenementen. Dit zijn fietstochten voor de eigen leden in binnen- en buitenland. Onze leden doen ook regelmatig mee aan grote regionale en landelijke fietsevenementen en initiatieven.

Wat krijg je als lid van de club?

Als NTFU-lid profiteer je van aantrekkelijke kortingen bij deelname aan duizenden fietstochten en fietsreizen, lokaal en internationaal. Een uitgebreide set Bioracer clubkleding, verplicht tijdens clubritten, en andere (club)kleding zijn tegen zeer interessante prijzen verkrijgbaar, dankzij onze sponsoren. Ook is je fiets ook verzekerd tegen schade. Elk NTFU lid ontvangt regelmatig het Fietssport Magazine en heeft toegang tot informatieve website van de NTFU.

Het actuele huishoudelijke reglement van TCM vind je hier.

De actuele statuten  van TCM zijn op verzoek verkrijgbaar (mail aan: info@toerclubmiddelburg.nl).

We hopen je spoedig op de fiets te zien.

Toerclub Middelburg was voorheen bekend als Endura Toerclub Middelburg. Het NTFU verenigingsnummer is 109053.

Toerclub Middelburg gaat serieus om met de privacy van haar leden. Meer informatie kun je hier vinden in onze Privacy Statement.