Lidmaatschap & contributie

Lid worden van de Toerclub Middelburg biedt vele voordelen.

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap kost € 67,50 per jaar (€ 50,00 voor leden die via een andere vereniging al NTFU lid zijn).

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Indien men na 1 juli lid wordt, dan betaalt men voor dat seizoen het halve bedrag (alleen in combinatie met een lidmaatschap voor het volgende jaar).

Het bankrekeningnummer van de vereniging is NL59 RABO 0128 9585 53 t.n.v. Toerclub Middelburg

Vul hieronder het inschrijfformulier in. Het ingevulde formulier komt binnen bij info@toerclubmiddelburg.nl.

In verband met de toestemming voor automatische incasso moet het secretariaat een ondertekend formulier ontvangen.

Liever het formulier downloaden en opsturen? Het originele ondertekende formulier per post of een digitale scan per e-mail is voldoende. Bent u niet in de gelegenheid het inschrijfformulier te downloaden of te printen, neem dan contact op met ons secretariaat.

Opzegging lidmaatschap

De regels van opzegging van onze vereniging zijn als volgt:

Benieuwd geworden? Kom gratis kennismaken op een van onze clubritten.

Inschrijven

Ondergetekende wenst lid te worden van Toerclub Middelburg te Middelburg en haar doelstellingen, statuten en reglementen te respecteren. Het verenigingsjaar en het daaraan gekoppelde NTFU-lidmaatschap inclusief verzekering loopt van 1 januari tot en met 31 december van enig jaar. Opzegging van het lidmaatschap dient voor het einde van een kalenderjaar plaats te vinden.

Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan Toerclub Middelburg om van zijn of haar rekening de bedragen van contributie en/of aangeschafte clubkleding af te schrijven. Indien u niet akkoord bent met de afschrijving kan binnen 30 dagen een verzoek tot terugboeking bij de bank worden ingediend.
Ondergetekende geeft hierbij toestemming voor het vastleggen en verwerken van bovenstaande persoonsgegevens voor de NTFU- en TCM-ledenadministratie. Wijzigingen kunnen/dienen zelf verwerkt te worden via de NTFU-site (https://www.ntfu.nl/inloggen). Ondergetekende gaat akkoord met het huishoudelijke reglement en privacy beleid van TCM zoals omschreven op (https://www.toerclubmiddelburg.nl/welkom-bij-toerclub-middelburg/). Ondergetekende geeft hierbij toestemming voor het publiceren van foto’s (waarop ondergetekende herkenbaar is) van TCM-activiteiten op de TCM-website, TCM-Nieuwsbrief en TCM-Social-Media. Op uitdrukkelijk verzoek zullen ongewenste foto’s direct verwijderd worden.


Je wordt automatisch lid van de NTFU

Onze vereniging is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU), de grootste overkoepelende sportbond voor de recreatieve fietssport in Nederland. Alle leden zijn automatisch lid van de NTFU. Je weet dan zeker dat je geïnformeerd wordt over de mooiste toertochten in Nederland en andere fiets eldorado’s. Ook beidt de NTFU veel informatie over materiaal, gezondheid en nieuwe ontwikkelingen. De NTFU treedt op als belangenbehartiger van de rol en het imago van de toerfietser en toerfietsverenigingen.

Wat krijg je als lid van de club?

Als NTFU-lid profiteer je van aantrekkelijke kortingen bij deelname aan duizenden fietstochten en fietsreizen, zowel lokaal als internationaal. Je ontvangt een eenmalige kortingscode om te shoppen in de webshop van Kalas, waar je zelf je eigen clubkleding set kunt samenstellen. Naast (club)kleding kun je daar ook andere artikelen van Kalas tegen zeer interessante prijzen kopen. Clubkleding is verplicht tijdens clubritten. Daarnaast is je fiets verzekerd tegen schade. Elk NTFU-lid ontvangt regelmatig het Fietssport Magazine en heeft toegang tot de informatieve website van de NTFU.

Het actuele huishoudelijke reglement van TCM vind je hier. De actuele statuten van TCM zijn op verzoek verkrijgbaar (mail aan: info@toerclubmiddelburg.nl). We hopen je spoedig op de fiets te zien. Toerclub Middelburg was voorheen bekend als Endura Toerclub Middelburg. Het NTFU verenigingsnummer is 109053. Toerclub Middelburg gaat serieus om met de privacy van haar leden. Meer informatie kun je hier vinden in onze privacy pagina https://www.toerclubmiddelburg.nl/privacy/

Evenementen

TitelBeschrijvingDatum
Rit A,B,CMet gezamenlijk koffie drinken bij Marktcafe 65/80/95km1722168000 28/07/2024
Hel van de Heuvelrug 100/140km1722772800 04/08/2024
Rit A,B,CMet gezamenlijk koffie drinken bij Marktcafe 65/80/95km1725796800 08/09/2024
Harbour tour -1726401600 15/09/2024
Oktoberfest ride-1727524800 28/09/2024